diumenge, 24 de gener del 2010

Concert-Assaig de Nadal


El dilluns 21 de desembre de 2009 vam fer un concert-assaig de música a la sala d´actes de l´institut, amb la finalitat de tocar junts tota una colla de peces que hem estat treball al llarg del mes de novembre.
Vam començar a les 15,15h amb els alumnes del crèdit comú de música de 2n d´ESO que van interpretar amb les flautes dolces les següents cançons: Branda de Cavalls (anònim), Schiarazula Marazula (Maineiro), El Trineu (tradicional nordamericana) i Jingle Bell Rock (Joel Beal i Jim Boothe). Els alumnes de 4t d´ESO de l´específica de música i els de 1r de batxillerat de la modalitat d´història de la música i de la dansa, ens van acompanyar també amb les seves flautes de bec, a més els alumnes de l´optativa d´orff de 3r d´ESO també van acompanyar algunes de les cançons amb els instruments orff (carillons, metal.lòfons, xil.lòfons i percussió). Les professores: l´Anna i la Mª Alba van dirigir les cançons.
La segona part de la tarda, a les 16,15h van entrar a la sala els alumnes de 1r d´ESO que amb les seves flautes van interpretar les cançons: Balada (Nicolas Berthe), l´Himne de l´Alegria (Luidwig van Beethoven), Libre (Nino Bravo), el Trineu i Jingle Bell Rock . Les tres primeres cançons van estar acompanyades amb uns arranjaments musicals digitals que els alumnes van seguir amb molta atenció i concentració. El Pau i l´Anna van dirigir les cançons.
Felicitats a tots per la col.laboració i participació en el concert!